1 year of sailing – 1 év vitorlázás /MTQ/

I’ve been on the go for a year today. I have sailied about 5500 nautical miles, I’m on my 4th boat at the moment and I’ve had plenty of adventures. I’m happy with my pace, never planned to do it too fast, although I am starting to look forward to the Pacific! I bought my air ticket home for a quick visit this summer between early July to mid August. I will get an x-ray done of my ankle in Budapest and see whether or not taking the titanium out is a good idea.

Ma egy éve indultam el. Megtettem 5500 tengeri mérföldet, jelenleg a negyedik hajómat gyűröm és rengeteg kalandban volt részem. Talán még mindig a hajósüllyedés, illetve az Atlanti átszelése közülük a legkiemelkedőbbek. A tempómmal is elégedett vagyok, sose terveztem végigrohanni a földet, viszont azt várom már, hogy a Csendes óceánra jussak. Vettem repülőjegyet haza a nyárra – egy bő hónapot fogok otthon tölteni. Ez idő alatt (azon túl, hogy a Rocktogonból ki se nagyon tervezek jönni) meg akarom röntgeneztetni a bokámat és az alapján dönteni a titánium kivételről.

2 thoughts on “1 year of sailing – 1 év vitorlázás /MTQ/”

  1. El sem hiszem, hogy már 1 éve!!! Ha itthon vagy, mindenképp gyere ki hozzánk!! Annyi időre el lehet hagyni a Rocktogont is! :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s